Bestel direct je keukenartikelen bij de sola fabriekswinkel

Eigen taart bakken?

Stel voor dat morgen je verjaardag is en je bent vergeten een taart te bestellen. Dan moet je er zo snel mogelijk voor zorgen, dat je een taart in huis hebt. Tijdens je verjaardag komen er veel familie en vrienden op bezoek, om je te feliciteren. Gelukkig kun je ook zelf een taart bakken. Hoe dat kan? Leg ik hieronder uit! Het kost je maar 2 uur en je hebt een schitterende taart voor 12 personen. Je kunt zelfs je taart ook zelf versieren met glitters, chocolade of snoep.

 

Stappenplan om een eigen taart te maken

Ik ga je nu uitleggen, hoe je het beste en snelst een taart kunt bakken. Koop eerst een taartkapsel, dit zorgt ervoor dat je een vorm krijgt voor je taart. Snijdt daarna je taart kapsel in 3 gelijke lagen, zodat het goed overeen komt. Smeer je taart onderste oven met sjam op de 3 laag. Op de middelste laag smeer je botercrème, dit zorgt voor een lekkere smaak. Leg de bovenste laag erop. Pak een taartmes en smeer de zijkanten en bovenkant van de taart met botercrème. Overdek je taart met marsepein, leg doet goed over de taart heen, zodat je de randen goed kunt weg kunt snijden. Nadat je dat hebt gedaan moet je de bovenkant van de taart, strak maken zodat je het mooi kunt versieren met glitters of snoepjes.

 

Koop nu je taartvorm!

Na het lezen van deze tekst, kun je zelf je eigen taart maken. Dit gebeurt makkelijk in paar stappen. Heb je geen taartvorm thuis? En ben je opzoek naar zoiets? Bestel dan nu, je taartvorm bij de sola fabriekswinkel! Zij hebben meer dan 20 soorten taartvormen. Naast de taartvormen verkopen zij ook, muffins vormen. Muffins kun je ook zelf lekker vervangen voor een taart. Koop dus nu je taartvorm, voordat het te laat is! Op de webshop kun je terecht voor meer informatie.

https://www.sola-fabriekswinkel.nl/
Categories