Byersfood
Image default
Food and Drink

De lekkerste koffie met espresso bonen

Je drinkt vaak koffie, maar je wilt nu eens iets anders. Je wilt espresso koffie kopen, maar welke? De lekkerste espresso krijg je met de espresso bonen. Deze bonen geven een ware smaaksensatie en maken dat jouw kopje espresso tot een ervaring leidt die aan al je verwachtingen voldoet.

De beste espresso bonen

Je gaat dus espresso koffie kopen en je gaat hiervoor op zoek naar de lekkerste espresso bonen. Je komt er al snel achter dat er veel keuze en variatie is. Je zou kunnen kiezen voor de Medellin Secret espresso bonen. Dit zijn bonen die van een plantage komen en die niet gemengd worden met andere koffies. De smaak reflecteert de toekomst en de kwaliteit is erg hoog. De boeren op het land werken namelijk met kennis en liefde voor de beste kwaliteit. Zo wordt espresso koffie kopen én drinken een echt feestje. Er wordt alleen gebruikt gemaakt van de Arabica koffiebonen. Deze bonen geven een zachte, verfijnde en zoete smaakbeleving. Daarom zijn deze koffiebonen de beste keuze voor een smaakvol kopje espresso. Je hebt daarnaast ook nog de Robusta koffiebonen, maar hier wordt geen gebruik van gemaakt.

Verschil tussen Robusta en Arabica

De Arabica bonen worden in tegenstelling tot de Robusta bonen op 1000 tot 2000 meter boven de zeespiegel verbouwd. Hoe hoger de koffieplant groeit, hoe beter de kwaliteit is. De Robusta bonen groeien op 200 tot 800 meter boven de zeespiegel en zijn hierdoor minder in kwaliteit. Omdat Arabica dus een betere kwaliteit heeft kiest Medellin Secret voor deze bonen. Daarnaast zit het in de smaak. Zoals net al gezegd zorgen deze bonen voor een zachte, verfijnde en zoete smaakbeleving. De Robusta bonen hebben een meer krachtige en bittere smaak en een erg hoog cafeïne gehalte.

Espresso bonen aanschaffen

Bij Medellin Secret kun je deze bonen dus aanschaffen. Je kunt bij espresso koffie kopen dan kiezen voor bonen die komen uit drie verschillende landen. Zo kun je kiezen voor bonen uit Colombia, Costa Rica en Guatemala. Iedere boon is uniek, wordt vers gebrand en verpakt in Nederland. Geniet van je espresso!

https://medellinsecret.nl/espresso-bonen