Byersfood
Image default
Recreation / Food

Dozenhal: een aanrader!

Elke keer heb ik steeds het verkeerde maat doos te pakken bij verschillende soorten bedrijven. Ik heb echt een specifieke maat nodig om mijn product goed te kunnen vervoeren en te leveren. Het is namelijk een breekbaar product en elke keer hoor ik van mijn klanten dat het bij het verzenden kapot of beschadigd is geraakt. Hier ben ik echt klaar mee en ik wil dit ook niet mijn klanten aan doen. Daarom ging ik nu op zoek naar een doos die perfect past en waarmee het product niet beschadigd zou worden.

Dozen voor mijn producten bestellen

Ik ben al bij vele bedrijven geweest waar ik verschillende soorten dozen wilde bestellen. Maar elke keer kreeg ik te horen dat ze die maat niet hadden maar wel een andere die er bijna op leek. Tot nu toe ben ik daar best vaak ingetrapt en nu ga ik dat niet meer doen. Gelukkig kwam ik online een website tegen die mij wel misschien beter kon helpen. Dit bedrijf was Dozenhal en daar hebben ze meer dan 2.500 verschillende formaten dozen. Als daar mijn doos niet tussen zit weet ik het ook niet meer. Toen ik keek op de website hadden ze helaas mijn doos niet. Maar ik had de optie om deze helemaal te laten maken door Dozenhal.

Eindelijk een goed bedrijf gevonden

Dat had ik nog nooit gezien van een bedrijf, dat ze apart het product formaat voor u maken. Ik was meteen enthousiast en heb meteen een offerte eruit gegooit om te kijken hoeveel dit mij ging kosten. Binnen een paar uur had ik de offerte in de mail en het bedrijf viel echt mee hoe hoog deze was. Dus heb ik een akkoord gegeven en binnen een paar dagen had ik eindelijk het goede formaat doos. Ik ga zeker vaker zaken doen met Dozenhal.

Dozenhal

Wilt u ook bekijken of uw specifieke doosformaat in ons assortiment zit? Of wilt u meer informatie over het bedrijf? Bekijk dan de website van Dozenhal voor meer informatie over onze diensten en producten en nog veel meer.

Related Posts

Goede catering voor betere resultaten in het bedrijf

Een cocktailbar huren om jouw feest compleet te maken?

Op zoek naar een groothandel voor bomen en planten?