Byersfood
Image default
Recreation / Food

Een bedrijfsfeest op top locatie

Wanneer je op zoek bent naar een mooie locatie voor uw bedrijfsfeest dan is het zeker ook net zo belangrijk om eerst eens te kijken naar de mogelijkheden van de verschillende aanbieders xkagsek. Wij hebben na de jaarwisseling onze Nieuwjaars borrel op een nieuwe voor onze unieke locatie gehouden en voor het eerst sinds jaren heb ik de complimenten van het personeel mogen ontvangen met zelfs een verzoek om dit ieder jaar weer opnieuw hier te gaan doen. Voordat ik verklap waar dit is geweest zal ik beginnen met een aantal wellicht herkenbare problemen voor iedere ondernemer bij de locatie van een bedrijfsfeest.

 

Welk budget is toereikend en waar hou je het bedrijfsfeest

Het lijkt een eenvoudige vraag waar het antwoord ligt in de begroting maar vaak is dit niet geheel de werkelijkheid. Wellicht is het de eerste keer dat u met het personeel een bedrijfsfeest organiseert en is het juist deze eerste keer die ook de trend kan zetten voor het nieuwe jaar. Een leuk bedrijfsfeest kan dus prima in de eigen omgeving door een barbecue of een buffet plaatsvinden. Een springkussen voor de kinderen in de zomer en als het eten simpel maar lekker is zal dit een onvergetelijke ervaring kunnen opleveren. Bedenk dat als u alles uit de kast haalt het lastiger wordt om dit in het nieuwe jaar te overtreffen.

 

Een bedrijfsfeest op externe locatie

Wanneer je niet de mogelijkheden of de ruimte hebt om je bedrijfsfeest te geven dan is een externe locatie wellicht een goede oplossing. Geef nooit uw bedrijfsfeest bij u aan huis. Want hoe eerlijk en goed u het ook heeft personeel is wat anders dan vrienden en uw persoonlijke situatie kan ook te laagdrempelig worden. Een externe locatie is dan vaak de beste oplossing. Wij hebben dit jaar de Nieuwjaars borrel gehouden bij een restaurant omgeving Duiven waar het enorm goed verzorgd was doordat we in een aparte zaal bij elkaar konden genieten van elkaars gezelschap. Naast een mooie accommodatie was de prijs en entourage erg goed en beveel ik een ieder aan.