Byersfood
Image default
Recreation / Food

Een Big Green Egg met een accessoires, voor een nog leuker avontuur

 

Deze barbecue is eigenlijk geen barbecue, want je kan er op grillen, koken, bakken en roken. Er zijn zeer veel verschillende manieren om een Big Green Egg te gebruiken. En dan ook nog eens op een eenvoudige manier, en met de handige accessoires die beschikbaar zijn haal je er nog meer plezier uit je Big Green Egg. Alle Big Green Egg accessoires maken jouw koken met de Big Green Egg leuker en leuker tamiflu dosage for adults.

 

Historie van de Big Green Egg en zijn accessoires

De historie van deze magistrale barbecue vinden we in Azië. Daar werden kleipotten of kleiovens gebruikt, welke ‘kamado’ genoemd werden. De Amerikanen kregen in Japan eten voorgeschoteld wat in deze ovens werd klaargemaakt en zij besloten de kleipotten naar de Verenigde Staten te brengen. Uiteindelijk was er een bedrijf wat de voorlopers van de Big Green Egg ging importeren vanuit Aziatische landen, uiteraard toen zonder handige accessoires. Er werden modellen gemaakt ter verbetering, en onder andere met een keramiek soort afkomstig van NASA. Dit heeft geresulteerd in de Big Green Egg zoals wij het nu kennen, en er zijn hiervoor nu diverse accessoires beschikbaar.

 

Big Green Egg accessoires

De Big Green Egg is zeer uniek te noemen, maar dit zijn ook de accessoires. Er zijn meerdere basisgereedschappen, zoals de Eggmitt, een geavanceerde barbecuehandschoen, maar ook tools welke de smaak van jouw voedsel nog meer naar boven halen, zoals de Vertical Chicken/ Turkey Roaster, om een perfecte kalkoen of kip mee te bereiden. Zodoende biedt de Big Green Egg meer en meer mogelijkheden. Op het internet zijn diverse verkooppunten van de Big Green Egg en de accessoires te vinden, waar duidelijk wordt uitgelegd wat de opties zijn, het zijn er te veel om in een kort stukje op te noemen.

 Big Green Egg accessoires kopen doe je natuurlijk het voordeligst bij de grootste BGE supplier van Nederland, namelijkBBQgreenEGGstore.nl

 

 

Related Posts

Kunstgras in tuin

Chocolade relatiegeschenken uniek en smakelijk

Hotfoil systemen