Byersfood
Image default
Recreation / Food

Een cocktailbar huren om jouw feest compleet te maken?

Geef jij of jouw bedrijf binnenkort een feest en wil je net wat extra doen om er een speciale gebeurtenis van te maken? Huur dan een cocktailbar van Bar Company. Deze luxe bar met professioneel barpersoneel zorgt ervoor dat jouw feest herinnerd zal worden.

Verschillende cocktailbars

Bar Company heeft een breed scala aan verschillende bars om te zorgen dat onze bar perfect past bij jouw feest. De bars verschillen van chique hoogglans wit tot vintage bars en van fruitkistenbars tot omgebouwde bakfietsen. Wat voor feest je ook geeft, wij hebben de perfecte cocktailbar voor jou. Hoewel we veel mogelijkheden aan bars hebben, hebben we een nog groter aanbod aan verschillende cocktails. De barmannen en vrouwen van Bar Company zijn erg ervaren en kunnen zo goed als alle cocktails maken. Heb je speciale wensen als het aankomt op cocktails, omdat deze beter bij jouw feest passen of simpelweg omdat je deze erg lekker vindt, geef het aan ons door. Wij passen de menukaart dan aan zodat jouw gasten de geschikte cocktails kunnen bestellen.

Een cocktailbar voor een zakelijk evenement?

Onze cocktailbar biedt ook de mogelijkheid tot branding. Wil je jouw logo of jouw bedrijfsnaam op onze bar? Dat is geen probleem bij Bar Company. Op deze manier breng je jouw naam naar voren terwijl de lekkerste cocktails bereid worden.

Wij regelen alles

Wanneer je onze cocktailbar inhuurt hoef je zelf niks meer te regelen. Wij nemen alles mee wat we nodig hebben en ons ervaren barpersoneel zorgt er voor dat alles goed verloopt. Je hebt verder dus geen omkijken meer naar onze bar. Het enige wat we nodig hebben is een plekje om onze cocktailbar neer te zetten, de rest regelen wij!

Interesse?

Heb je interesse in een cocktailbar? Kijk dan even op onze website: www.barcompany.nl. Neem telefonisch of via e-mail contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie. 

https://www.cocktailbar.nl/

Related Posts

Kunstgras in tuin

Stressvolle situaties in het verkeer

Dozenhal: een aanrader!