Byersfood
Image default
Offers

Foodtruck Amsterdam? Pizza Amici!

Foodtruck Amsterdam huren?

Geen probleem! De pizza foodtrucks van Pizza Amici zijn voor elke gelegenheid in te zetten, ook voor jouw festival, evenement of feestje in Amsterdam. Geen festival of evenement is te groot voor Pizza Amici. Vanuit onze Foodtruck Amsterdam serveren we de lekkerste Napolitaanse pizza’s. Deze zijn nét iets anders dan de gewone Romeinse pizza. Ze hebben namelijk hogere randen, worden gemaakt met een voller deeg en het beleg van de Napolitaanse pizza is natter. Hierdoor is er altijd wel ergens een schroieplekje van de loeihete ovens op de pizza’s te vinden. Met onze Cuppone ovens kunnen wij wel 12 pizza’s per 4 minuten serveren. De bereiding is al een feestje om te zien, en de pizza’s worden door de amici altijd geserveerd met een glimlach.

Waarom een pizza foodtruck huren in Amsterdam?

Wie houdt er niet van pizza? Het is de perfecte snack voor tijdens een festival of evenement. De pizza foodtruck biedt een uitgebreid menu en natuurlijk staan er ook koude drankjes voor je gasten klaar. Ook voor een wat kleiner feest of evenement is een pizza foodtruck huren in Amsterdam een goede oplossing. Het is namelijk goedkoper dan reguliere catering en daarnaast ook nog eens veel leuker en sfeervoller. Concert of bedrijfsfeest op de planning? De amici verzorgen catering op maat vanaf 50 personen.

De allerbeste pizza’s

Smaak en traditie. Dit zijn de kenmerken van Pizza Amici. Wij brengen een waar stukje Italië naar jouw feestlocatie. De pizza’s worden voor je neus gemaakt: verser kan niet. Loopt het water je al in de mond? Wacht niet langer en boek nu een pizza foodtruck voor op jouw evenement in Amsterdam. Pizza is altijd een goed idee! Pizza Amici maakt jouw feest of evenement altijd tot een smakelijk succes. In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht of waar dan ook.

https://www.pizza-amici.nl/foodtruck-amsterdam/

Related Posts

The difference between Italian and American pizzas