Byersfood
Image default
Recreation / Food

Foodtruck huren? Lees hier meer!

Als u klaar bent om een ​​foodtruck te huren, moet u weten wat u nodig heeft om het te regelen te zijn. Foodtrucks worden tegenwoordig snackbussen genoemd en zijn te zien op bijna alle grote hoofdwegen aan de kant van de weg of in gebieden met een grote voetgangerspopulatie, zoals bij bruifotenn of bedrjifsfeesten. Ze zijn tegenwoordig een van de meest populaire restaurantconcepten. De Food Truck “Flammkuchen” van Barplanet  is een heel eenvoudig idee.

Vraag uw offerte makkelijk aan op de website, je kunt er je planning aangeven zodta je een scherp offerte kunt ontvangen op het huren van de foodtruck. Je e wilt natuurlijk dat deze op de locatie wordt opgebouwd, dat wordt allemaal geregeld. Zo ook de statafels en de zitjes, de ingebouwde oven heeft de mogelijkheid om meer dan 120 personen per uur te voorzien van geweldige snacks.

Een aantal snacks van Barplanet bij het huren van een Food Truck

Dat je voor geweldige snacks bij de Foodtrucks van Barplanet goed zit, kun je hieronder lezen – zo zijn er gerechten verdeeld in vegetarisch, vlees en vis!

  • Nutella met banaan en kokos.
  • Gerookte wilde zalm & sesamzaad.
  • Geitenkaas met honing, rucola en walnoten.
  • Pulled chicken met bijzondere hoisinsaus.
  • Classic met spekjes, ui en kaas.

Zit je te twijfelen of het huren van een Foodtruck wel de juiste idee is voor de evenement die je hebt gepland? Neem dan gewoon contact op met de klantenservice van barplanet.nl, ze adviseren je graag over de mogelijkheiden die het huren van een foodtruck te bieden heeft. Je kunt zeker zijn van een professionele service, echte ervaren medewerkers en de zekerheid dat het ook in jou budget past.

 

https://www.barplanet.nl/foodtruck-huren/

Related Posts

Zoenbare lippen

admin

Minder zweten door behandeling

Chocolade relatiegeschenken uniek en smakelijk