Byersfood
Image default
Recreation / Food

Hotfoil systemen

Als je een hoogwaardig kwalitatief productcodering systeem wilt, kun je denken aan de hotfoil techniek. Deze techniek is al decennia lang een systeem dat zeer betrouwbaar, efficiënt en economisch is. De hpd-printers bieden je behalve de scherpe printresultaten ook een goede robuustheid en levensduur. Het assortiment van KBA houdt rekening met passende modellen voor alle toepassingen. In dit artikel worden een aantal hotfoil systemen besproken en beschreven.

hpdSYSTEM nano
De nano is een hotfoil-miniatuurapparaat met kleine afmetingen en geschikt voor het gebruik in verpakkingsmachines met minimale installatieruimte. Dit etiketteermachine heeft een aantal voordelen. Je kan er geld op besparen door het geringe verbruik en de gunstige prijzen.  Een tweede voordeel is dat door de grote beschikbaarheid van meer dan 99% er veel productiezekerheid is. Naast deze productiezekerheid heeft het etiketteersysteem een highspeedprintprestatie wat je productiviteit verhoogt.  Door de grote keuze uit kleuren printfolies kun je flexibel op de specifieke wensen van de klant ingaan, waardoor je meer klantenbinding creëert. Buiten al deze voordelen is er ook nog een wereldwijd verkoop en serviceteam dat u overal en altijd ondersteuning kan bieden.

hpdSYSTEM magno
Het magno type is een hotfoil-printeenheid met aan de zijkant een gepositioneerde printkop. Het speciale aan deze printeinheid is dat je hiermee een buitengewoon groot oppervlak tot op de randen van het product kunt bedrukken. De reden dat je voor deze machine moet kiezen zijn exact hetzelfde als de reden die bij de vorige printer benoemd zijn. Het grote verschil tussen de magno en de nano is dat je bij de magno een groot oppervlak van het product kunt bedrukken en bij de nano alleen kleine afmetingen kunt bedrukken. Er zijn nog een stuk meer etiketteermachines die ieder een aantal specifieke eigenschappen en voordelen heeft. Als je een hoogwaardig productcoderingssysteem wilt, is het zeker de moeite waard om een kijkje in het aanbod hpd-printers te nemen.

http://coding.koenig-bauer.com