Byersfood
Image default
Recreation / Food

Op zoek naar een groothandel voor bomen en planten?

Groothandel voor bomen en planten

Ben je een hovenier, inkoper voor een tuincentrum of andere groenprofessional? En ben je op zoek naar bomen, planten en hoveniersartikelen? Wij weten een adresje waar je gegarandeerd zult slagen. Olaf Nijenkamp in Raalte heeft een ruim assortiment met alles waar je als groenprofessional naar op zoek bent.

Aanbod

Waar je ook naar op zoek bent: je kunt het vinden bij Olaf Nijenkamp. De artikelen in de webshop zijn handig opgedeeld in diverse categorieën. Deze zijn: bomen, bosplatsoen, coniferen, fruit, heesters, gazon, hoveniersartikelen, klimplanten en ga zo maar door. Er is genoeg keuze en bij elk artikel staat aangegeven wat de specificaties zijn, hierdoor weet je precies wat je van de bestelling kan verwachten. Wil je toch liever de planten met eigen ogen zien? Dan raden we je aan langs te gaan bij onze showroom. Deze vind je aan de N35 in Raalte.

Online bestellen

Heb je een artikel gevonden die voldoet aan jouw wensen en eisen? Wacht dan niet te lang met het plaatsen van een bestelling, want op is op. Vanaf een minimaal orderbedrag van €350 worden jouw artikelen gratis bezorgd. Het is ook mogelijk om de bestelde items af te halen bij de Cash & Carry van Olaf Nijenkamp.

Meer weten over de groothandel voor bomen en planten?

Wil je graag meer weten over de groothandel voor bomen en planten, oftewel Olaf Nijenkamp? Bezoek dan de website. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met Olaf Nijenkamp. De specialisten helpen je graag verder.

https://www.olaf-nijenkamp.nl/