Byersfood
Image default
Recreation / Food

Stressvolle situaties in het verkeer

Als beginnende autorijder heb je het soms moeilijk. Op de snelweg rijden gaat prima, in ieder geval als er geen file of iets dergelijks staat. Maar er zijn een aantal situaties waarbij veel beginnende rijders het zweet op het voorhoofd begint te parelen als je het er ook maar over hebt.

  1. Alleen rijden

Met je rij-instructeur ging het je allemaal makkelijk af, omdat je wist dat als je iets fout deed, het gecorrigeerd kon worden. En daardoor deed je eigenlijk niks fout. Toen je eenmaal je examen haalde, reed je een aantal keer met je ouders naast je. Hoewel je je een beetje op je vingers gekeken voelde, was het toch fijn om iemand te hebben om dingen aan te vragen,  zodat je zeker weet dat alles goed ging. Maar dan moet je alleen rijden. Zonder enige hulp. Op het begin is dit heel eng, maar naarmate je meer ervaring krijgt, gaat het steeds makkelijker en krijg je meer vertrouwen in je kunnen.

  1. Rijden in de drukke stad

In de drukke stad lijkt het soms alsof het verkeer van alle kanten komt; van links, van rechts en ook nog eens van boven en van onder. Er doen zich soms situaties voor die je nooit in je training geleerd hebt en je moet ook nog eens rekening houden met toeristen die de regels aan hun laars lappen. Lastig dus om in te rijden. Neem daarom de eerste keren dat je in e drukke stad rijdt, altijd iemand mee die je kan helpen.

  1. Achteruit inparkeren

Achteruit inparkeren zal altijd lastig blijven, maar vooral als je net begint is het heel beangstigend. Want niet alleen jouw eigen auto is in gevaar een deukje op te lopen, de omstaande auto’s zijn ook mogelijke slachtoffers. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem. Met een achteruitrijcamera set wordt inparkeren een eitje, omdat je door de waeco achteruitrijcamera duidelijk kan zien wat je doet.

https://www.vanzwitserland.nl/

Related Posts

Beste cateraars? U vindt ze in de Cateraargids

admin

Loonverschil

Dozenhal: een aanrader!