Byersfood
Image default
Recreation / Food

WHIRLPOOL – MOBIELE AIRCO PACW212CO – 12000BTU

Airco en kamergrootte

Als u een mobiele airco koopt om deze van de ene kamer naar de andere te verplaatsen, moet u een apparaat kiezen dat gemakkelijk kan worden verplaatst. Houd er rekening mee dat airconditioners hun eigen formaat en gewicht hebben. U kunt ook overwegen of ze in uw auto passen of dat ze met wielen worden geleverd om ze gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Als u het apparaat echter op één plek wilt houden, meet dan de ruimte in de kamer en let op de productspecificaties die bij uw kamergrootte moeten passen.

Over kamergrootte gesproken, de grootte van een airconditioning maakt niet uit of de grootte van de kamer die wordt gekoeld niet complementair is. Houd er rekening mee dat sommige draagbare airconditioners een appartement of huis niet kunnen koelen. Een draagbare airconditioning wordt meestal gebruikt voor het koelen van specifieke kamers, zoals een woonkamer. Daarmee moet je op zoek gaan naar een apparaat dat een bepaalde kamergrootte kan koelen. Om u te helpen, moet u de BTU (British Thermal Unit) van de airconditioning controleren die het vermogen van een AC meet. Hoe groter het aantal BTU’s, hoe groter de ruimte dat een AC koel blijft. Zo koelt een airco met 16000 BTU een goede ruimte.

Energieverbruik

Dit hangt af van hoe lang u de airconditioning gebruikt. Hoe langer u het apparaat gebruikt, hoe meer energie er wordt verbruikt. Gelukkig kun je Energy Star Ratings opzoeken voor enkele draagbare airconditioningmodellen waarin je de prestaties van elk apparaat kunt vergelijken op het gebied van energie-efficiëntie.

Ventilatie

Een draagbare airconditioning moet in de buurt van een raam worden geplaatst, omdat deze hete lucht afvoert. Daarnaast moet u de raamventilatiekit die bij uw apparaat wordt geleverd correct installeren, zodat deze goed kan ventileren. Draagbare airconditioners in de Filippijnen zijn over het algemeen eenvoudig in te stellen, zodat u ze van de ene plaats naar de andere kunt verplaatsen.

Makkelijk te gebruiken

Sommige verrijdbare airco’s hebben mogelijk meer moeite nodig om te gebruiken dan andere. Zorg er dus voor dat u er een kiest die wordt geleverd met intuïtieve bedieningselementen en geen potentiële problemen met betrekking tot onderhoud. Kies een apparaat dat gemakkelijk schoon te maken is, vooral de uitlaatslangen die gewoonlijk door vuil worden aangetast. Kies er ook een die wordt geleverd met een vervangbaar filter, zodat u de luchtkwaliteit in uw huis niet opoffert.

Lawaai

Net als gewone airconditioners maken mobiele airco’s geluid. Zelfs de beste draagbare airconditioning op de Filippijnen zal een klein beetje geluid produceren. Een goede draagbare AC produceert slechts minimale ruis die u waarschijnlijk niet eens zult opmerken. Er zijn airconditioners die stiller zijn dan normaal. Sommige fabrikanten hebben moeite gedaan om hun units stiller te maken dan andere, die u kunt vinden in hun marketingmateriaal. Maar als u op een zo eenvoudig mogelijke manier meer wilt weten over de geluidsprestaties van een airconditioning, controleert u de klantrecensies online.

https://www.amazon.nl/WHIRLPOOL-MOBIELE-AIRCO-PACW212CO-12000BTU/dp/B07PJDJVYS/