Byersfood
Image default
Recreation / Food

Zoenbare lippen

Wat is het eerste waar je naar kijkt als je iemand ontmoet. Vaak gaan de ogen als eerste naar de ogen, de lippen en zakken daarna af naar beneden om het lichaam te bekijken. Met je gezicht en je houding zeg je heel veel over jezelf zonder dat je het door hebt. Sta je in een ontspannen, nonchalante houding, dan straal je uit dat je verveeld bent. Sta je juist rechtop, borst naar voren en billen naar achter, dan wek je een veel actievere houding op bij de andere persoon. Het zelfde geld voor het gezicht. In Nederland is het beleefd om iemand recht in de ogen aan te kijken, wanneer je dit niet doet wordt dit gezien als ongeĆÆnteresseerd. De ene persoon houd van blauwe ogen, de andere weer van licht groene of juist bruine ogen waar je in verdrinkt van diepte. Vaak lijkt het dan mensen je recht in de ogen aan kijken, maar vaak kijken zij naar de lippen van de persoon met wie zij aan het praten zijn. Dit is vaak iets minder uitdagend, sommigen mensen houden er namelijk niet van om iemand diep in de ogen aan te kijken en worden hier verlegen van. Een goed alternatief is dan om naar de lippen te kijken. De persoon in kwestie met wie je aan het praten bent heeft het vaak niet eens door als je ze niet recht in de ogen aankijken.

De lippen komen voor in zo veel maten en kleuren. De dames doen er vaak lipgloss of lippenstift op om ze te accentueren. Maar wat nou als je niet zo gezegend bent met volle lippen. Je kunt je hierdoor wat minder zeker voelen, ook komt de lippenstift minder mooi uit dan je eigenlijk zou willen. Een oplossing waar je snel aan zou kunnen denken is het vergroten van de lippen door bijvoorbeeld volumeherstel. We kennen allemaal de klassiekers, Dolly Parton en Lolo Ferrari (die eigenlijk meer beroemd is om haar reusachtige omvang van de borst). Maar zo hoeft het helemaal niet te zijn. Lippen opvullen kan heel natuurlijk gedaan worden zonder dat het heel erg opvalt. Daarom is het van belang om het rustig op te bouwen en niet in een keer gigantisch te gaan.

Lippen opvullen met fillers is een relatief eenvoudige behandeling die plaatselijk kan worden toegediend. Deze filler kan in zowel de onder als de boven lip en kan zelfs worden geplaatst bij mensen die altijd al dunnere lippen hebben gehad. Of juist bij mensen waarvan de lippen minder vol zijn dan voorheen door het ouder worden.

http://faceland.nl

 

Related Posts

Loonverschil

Op zoek naar een groothandel voor bomen en planten?

Een eigen plekje creƫren